E-mail address will not be published

Reactie plaatsen

Reacties

Bikes - Blues and Barbeque Breda
2 maanden geleden

PERSBERICHT BIKES – BLUES & BBQ 2017 BREDA WORDT GEANNULEERD

Het laatste Persbericht van Stichting Harleydag Breda in 2015 eindige als volgt: “helaas is dit mooie evenement voor Breda nu voorlopig ten grave gedragen totdat er een andere Don Quichot zich opwerpt om wederom een poging te wagen dit evenement te organiseren.”

De Stichting Harley Dag Breda werd in 2015 op het allerlaatste moment geconfronteerd met aanvullende randvoorwaarden waar aan voldaan moest worden om een vergunning te krijgen waardoor op het allerlaatste moment alles WEER afgeblazen moest worden.

De organisatoren van deze dag hebben ondanks alle tegenslagen, in 2016 toch geprobeerd om een motor-event in een afgeslankte vorm in Breda plaats te laten vinden.

We hadden het verzoek van de vorige Burgemeester, P. van der Velden, om een organisatie, die Breda weer als gastvrije stad voor motorrijders op de kaart wilde zetten, opgepakt en er als Stichting Harley-Dag Breda alles aan gedaan om een geweldig evenement voor Breda nieuw leven in te blazen.

Na een succesvolle eerste editie van het motor-event Bikes-Blues & BBQ op Belcrum Beach op de 3e zondag in augustus kregen we vorige week verontrustende berichten. De Gemeente gebruikt op dit moment een andere tactiek waardoor ook dit motor-event in Breda wat in 2016 zonder problemen plaats vond op de Locatie Belcrum Beach in Breda nooit meer plaats zal vinden!

Naast de verwachte zaken met betrekking tot toegangscontrole en inhuur van beveiliging kwam voor ons het volgende dreigement: Als er “iets” gebeurd (waarbij “iets” NIET gedefinieerd word) kan de Locatie Belcrum Beach zijn vergunning kwijt raken.

Dit is voor Stichting Harley Dag Breda volstrekt niet acceptabel. Wij willen door het annuleren van het Bikes – Blues & BBQ evenement voorkomen dat Belcrum Beach zijn vergunning kwijt raakt. Ook mogelijk andere locaties zullen hierdoor in problemen komen met de gemeente.

We zijn gestart als een groep mensen die het motor rijden een warm hart toedragen en daar de afgelopen jaren alles aan hebben gedaan om Breda weer op de kaart te zetten als een stad met karakter waarbij als vanouds een motor-evenement een plaats zou kunnen vinden.

Stichting Harley-Dag Breda heeft besloten om geen enkele energie meer te steken in een gemeente die alleen nog maar denkt in problemen in plaats van oplossingen en waarbij de angst regeert.

We zullen als Stichting Harley-Dag Breda alle betrokken partijen persoonlijk informeren en zorgen dat alle sponsor-bedragen die reeds zijn ontvangen terugbetaald worden.

Smithk609
5 maanden geleden

Magnificent site. Plenty of useful information here. I'm sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks in your sweat! dfeeebcfebdbeega

Smithb248
5 maanden geleden

I truly enjoy looking at on this web site , it contains superb blog posts. Heavierthanair flying machines are impossible. by Lord Kelvin. bdgceckeddedkgkd

Shovelhead owners Breda
2 jaar geleden

5O jarig jubileum "Pre Evo Ride 2016"
Georganiseerd door Shovelhead owners Breda
Zaterdag 16 april verzamelen om 12.00 uur bij
Café / bar "'t Oekske" John Lijsenstraat 1 Meer (België)

De ride-out is gratis en eindigt op het eiland "Hoekse Waard"
In de avond bedraagt de entree € 10, - p.p. voor een feest met de band "Koyle"
Overnachten in eigen tent is mogelijk.
De rit is bedoeld voor alle Amerikaanse motormerken gebouwd vóór 1984 met de uitzonderingen voor Shovelheads gebouwd na 1984.

info@shovelheadownersbreda.nl

Peter Lemans
2 jaar geleden

Onderstaand bericht was gebaseerd op een domme vergissing. Het snertweer was een week te vroeg begonnen.
Groet Peter

Peter Lemans
2 jaar geleden

Vandaag zou de snertrit worden gereden.
Om 12.30 was ik bij cafe Parkzicht maar er was geen Harley te zien terwijl het toch snertweer was in de overtreffende trap. Daarom hebben ik en mijn Harley samen een rit gedaan, en bij thuiskomst mezelf op bord erwtensoep getraceerd met dan aan Unox.

Nog eens op de site van HDC-Breda gekeken, dus niet afgelast

MARCEL BOUDEWIJN
2 jaar geleden

IN DE AGENDA IS MEET&GREET VAN REGIO LIMBURG
HDCN 28 T/M30 AUGUSTUS NIET OPGENOMEN
CANPING DE BOSKANT TE GEULLE

penny
3 jaar geleden

Leuke nieuwe website. Goede aarbeid.

Jan Harley
3 jaar geleden

Mooie website. Ziet er goed en overzichtelijk uit. Tot de winterparty.